Over Ons

Active Professionals is een IT bedrijf dat Rotterdamse nuchterheid combineert met een daadkrachtige aanpak en slimme oplossingen. We leveren niet alleen IT diensten, maar hebben ook kant en klare oplossingen voor verschillende branches op het gebied van Intelligence.

Successful people ACT! We are ACTive Professionals!

ActiveTeam
Management team
JanJaapKolleman

Jan Jaap Kolleman

Jan Jaap (JJ) is ruim 35 jaar actief in de ICT industrie waar hij functies heeft gehad van system/netwerk management tot application developer, en van projectleider tot senior executive. Na de laatste 10 jaar lid geweest te zijn van de Executive Committees van Exact Software (beursnotering Amsterdam) en SDL (beursnotering Londen) heeft hij besloten het corporate leven om te wisselen voor het leven als ondernemer. Bij Active kan hij zijn opgedane kennis en ervaring ten goede gebruiken om het bedrijf verder te laten groeien tot een ‘leading Intelligence company’ voor zowel business-, operational- en sustainability intelligence.

Gaby Smit

Gaby is sinds de oprichting betrokken bij Active, zij is dan ook het hart en het geweten van de organisatie. Met haar ervaring van meer dan 20 jaar in de consultancy en detachering heeft zij een enorm netwerk van zowel professionals als opdrachtgevers. Niet voor niets is Gaby dan ook commercieel verantwoordelijk binnen Active.

GabySmit
EricWeenink

Eric Weenink

Eric is financieel directeur bij Active Professionals. Hij heeft een lange staat van dienst als in financiele topfuncties bij onder andere Verity, Bugaboo en SDL.

BEKIJK ONZE VACATURES