Werken Bij

Altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied, en wil je graag een volgende stap zetten in jouw carrière, waarbij je de mogelijkheid hebt om bij diverse bedrijven aan de slag te gaan en jezelf zowel technisch als persoonlijk te ontwikkelen? Wij vragen van jou flexibiliteit en een “can do” mentaliteit, en jij krijgt van ons een jong team ambitieuze collega’s, aansprekende opdrachten, en de kans om jezelf te ontwikkelen.

Heb jij ervaring als business intelligence consultant of heb je de ambitie om het vak te leren? Wij zijn op zoek naar zowel startende consultants als de meer ervaren consultant die zijn collega’s de kneepjes van het vak kan leren. Als Qlik Elite partner is voor ons ervaring met de Qlik producten uiteraard een pré, maar wij geloven erin dat met de goede mentaliteit iedereen de “tool” kan leren. Zoals wij zelf zeggen “het DNA” is belangrijker dan de kennis.

Herken jij je in dit profiel en heb je minimaal een HBO opleiding bij voorkeur in de ICT, dan nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen.